- prokee -

Fahren. Tanken. Fahren.

Jobban fáj, mint bármely, tetszőlegesen kiválasztott másik dolog, amire a népesség jelentős része azt szokta mondani, hogy ez a dolog aztán igazán kurvára fáj. Ettől függetlenül érdemes fogyasztani, mert serkenti a gondolkodást, megelőzi az öregséget, és minden bizonnyal jó hatással van a prosztatára is azokban az esetekben, amikor szükség lehet arra, hogy valami jó hatással legyen a prosztatára, bár ez klinikailag egyáltalán nem bizonyított, de azért elképzelhető.

Ez meg itt a második része, amit még nem néztem meg, ugyanis a harmadikkal kezdtem, ami legalább olyan jó volzt, mint a másodikként megnézett első, így megelőlegezném a bizalmat, hogy a harmadikként majd megnézendő második rész is tök jó.

Meg ez meg itt a harmadik, amit már mondtam, hogy jó, csak nem figyeltél.

És van még belőle több is, de leszel szíves azokat magadnak megkeresni a related videos címkével ellátott oszlopban, mert nem vagyok én se szolgája, se kutyája senkinek, hogy sokadik részeket keresgéljek helyette.

Egy udvarias motoros

prokee, 2012.04.03. 21:29

Van még ilyen, tessék nézni!

 

Steadycam 5000-ért?

prokee, 2009.08.03. 08:00

Igen nagy büszkeségünkre ismét egy kamera boldog nyertesei lettünk.

Kíváncsian várom a GoPro-t, ha igaz, a hét közepére a kezemben lesz, és a hét végén ki is próbáljuk a nyári találkozónkon. Remélem, jól szerepel majd, hiszen a mostani és az előző nyertes videóban is szándékosan butított, szinte kőkorszaki minőséget produkáltunk. Ez kétszer elsüthető, harmadszor már unalmas.

Ehhez persze jó társ lesz a GoPro, ami (lévén autós arcok vagyunk) sokkal inkább alkalmas "onboard" felvételekre, hiszen ütés- hő- víz- rázkódás- nemtommégmiálló.

Persze egy autós videóhoz külső felvételek is kellenek, ahhoz pedig illik beszerezni egy jó steadycamet.

Ébresztő !

prokee, 2008.08.28. 20:18

Kezdem kiheverni Akali-Alsóörs fáradalmait, ráadásul Láng Vince kalandjaiból is az utolsó résznél tartok (a Gyalogbékát és az Őrjárat az égen-t már kivégeztem).

Tehát előkaparom a gondolataimat, van képem hozzá (hehe, de sz*r), lesznek postok. Autóbuzikon is, téma van, csak dolgozni kéne rajta.

Addig is... Meséltem már, mikor 39 forintért billiárdasztalt vettem az Auchanban ?

(elég régi történet, kedvesem találta a 2005-ös bejövő emailok között...)

Még megvan, elviszem ősszel a következő Belsőség-Autóbuzik partira, oszt majd jót billiárdozunk :)

Alsóörs 1. nap

prokee, 2008.08.12. 15:22

Nokérem, mától tart hivatalosan is a Nagy Nyári Találkozó. Sok érdekes esemény tarkította a napot, ezek egy részéről inkább nem beszélnék. Csendben reménykedem, hogy képek sem kerülnek elő róla :)

A wifit már nem kell lopni. Első körben végigjártam Csopakot, Alsóörsöt, Füredet, de nem találtam hotspotot. Aztán a sátor előtt felültem a Trabant tetejére, és remekül megy a T-Online. :)

 Jöjjön néhány kép, és két video. Első Omm, Tomnemtom, Miluman és Viktor Orr-gyakorlata, második pedig GDX-Analóg-Darti videója, enyhén kompromittáló részletekkel :)

 

 

 

 

Tommi hívta fel a figyelmemet az Atom blogján látható autóra.

 Most akkor trendet teremtettünk, vagy valami más célt szolgál a sárkány ? :)

Apropó, egy új video, tavalyi, de még nem használt felvételekkel CIX-Digitcam-Lacától

A pesti autó - anno

prokee, 2008.07.07. 10:00

A bevezető majd minden mondtata ma is megállja a helyét. Azon kívül borzasztóan szp autók vannak benne :)

 

Kéremszépen, csütörtökön ünnepélyes süteményezés közepette megkaptuk a kamerákat. Igen vidám estét töltöttünk el NK és OP, no meg persze a többi Indás társaságában.
Arról nem is beszélve, hogy megismertem Vanyur Ákost és a Reggeli stábját. (Mármint a videoról beszélünk, nem TV-műsorról...)


Sikeresen haza is értem vele, Tündéremnek el sem mertem mesélni, hogy a parkolóházban az automata tetején felejtettem a vadonatúj kamerát dobozzal együtt, és két szinttel lejjebbról sétáltam vissza érte... Remélem, nem tudja meg :D


Mellesleg nagyontökjó. Kisebb kísérletezések után ma élesben is kipróbáltam:


Tehát, még ma, ABalu az IndaVideón.

Videopályázat

prokee, 2008.03.11. 18:16
Végeredmény,végre, itt.


Örülök, mint majom annaka bizonyosnak. Bár, persze még jobb lett volna a hyperkamerát nyerni, de ennek oka csak annyi, hogy a HDD-s kamerát nem merem felrakni az Orr állványára, mert szétrázná. Sebaj, ettől még sok felni képe fog beleégni a CCD-be :)

Mégegyszer köszönet mindenkinek, az első ötletem már meg is van az új kamerához, ha már megszólíttattam a SafetyArea-n anno :)
Jessz, jessz, jesssssz !

"Kendős néni nyerte a Totalcar pályázatát"


Márminthogy én.

Az van, hogy eléggé euforikus állapotban vagyok. Valójában soha semmit nem nyertem. Volt persze néhány sikertelen kísérletem:

- Néha lottózom, persze az esélytelenek nyugalmával, 33 év alatt összesen 3 találatom volt 3 szelvényen, időben nagyjából egyenletesen elosztva.

- Munkahelyem szlogenpályázatán (amivel egyébként az itt olvasható Fahren. Tanken. Fahren. magyar megfelelőjével neveztem) egyetlen indulóként sem sikerült nyernem.


- Amikor még fiatal voltam, és bohó, a szépemlékű Ifjúsági Magazin egyik rejtvényének megfejtését küldtem be. Dedikált Pokolgép-posztert lehetett nyerni, feltörekvő ifjú rockerként ez vonzó nyeremény volt. Láss csodát, kihúztak, nyertem, a következő számban megjelent: Prokop Gábor, Szigethalom. Egy komplett lakótelep izgult velem együtt. Kb. két hét múlva érkezett a levél, benne cetli:

Kedves Gábor !
A Pokolgép-poszterünk sajnos elfogyott, de küldtünk helyette egy dedikált Neotont !



Kösz, kidobtam...
Szóval engem is meglepett a dolog. Sőt, nem is tudtam róla, munkaidőben ugye rendes ember nem olvas Totalcart - csak ha senki sem látja :) Omm írt egy mélt, hogy gratula, én meg nem tudtam, mihez...

Kedvesem állítja, hogy az egészet ő intézte, Bálint-napi meglepetésként, pályázatostul, meg minden. Szerintem kamu :)

Mindenesetre millió köszönet mindenkinek, aki:

- szavazott (Különösen a Márton família, akik hittérítőként hintették az igét az ismerőseik körében);
- zsűrizett;
- valamilyen formában hozzájárult a videóhoz (CIX-Laca, aki a fantasztikus árokbaesős jelenetet elkapta, Tündérem, aki kamerázott, míg szövegeltem, Jim, aki főképp felelős a látványért, meg persze mindenki, aki az arcát adta);
- meg persze akik az Orr építésében, felújításában részt vettek, segítettek, mert ugye nélkülük...

Naésakkor csak ismétlésként mégegyszer a video, hátha még nem fáradtatok bele :)

Már csak 5 nap...

prokee, 2008.01.26. 13:58
Közeledik január 31. Elvileg nem a közönség szava dönt elsődlegesen, de olyan jól esne elsőként végezni...

Ha tetszik, szavazz rám itt !


 



...és persze van itt még Trabantos video, CIX-Laca és jocking, ők is megköszönik a szavazataidat:





Lyó widelyó

prokee, 2008.01.25. 19:49
Az jutott eszembe, hogy az itt-ott összeszedett Youtube-s zenéket egy helyre gyűjtöm. Részben magamnak, részben nektek - hátha tetszik.

Bal oldalra tolok egy linket, ahonnan elérhető lesz a gyűjtemény. Még nemtom, hogy egyetlen cikket bővítgetek majd ki, vagy rovatot indítok neki...

Addig is, isten éltesse a királynőt, hátha lerúg egy angyaltalp...



(kösz Omm!)



Jaaaaa, és a Black Betty...

Ezt meg csak úgy...

prokee, 2008.01.01. 17:46
Kipróbáltam a videoszerkesztést az új géppel, úgyhogy született egy Orr 2007 Alsóörs Reloaded...

Csak gyakorlásképpen: érdekel, vajon videót tudok-e beágyazni ide.
No meg persze az Orr mindig megfelel? látogatócsábító :)

Alsóörs, 2007, Orr bels? kamerás video:


Alsóörs, 2007, staffbuli:


Alsóörs, 2007, Orr vágatlan körút:

Nagykari, Orr:


Alsóörs 2007 beharangozó:


Alsóörs 2006 beharangozó:

Címkék

1.1 (3) 2007 (4) 500 (4) 50years (5) Kriebstein (2) Németország (2) Sachsen (2) Abarth (2) Ablaktörlő (2) Akrobatika (3) Alfa (3) Alkatrész (2) Alpine (2) Alsóörs (8) Anyád (3) Aranykezű (2) Arc (3) Auchan (2) Audi (2) Auto (3) Autobuzik (4) Autó (137) Autódoktor (2) Autópálya (5) Balatonakali (2) Baleset (9) Bamako (3) Baromállat (8) Beag (3) Belga (2) Belsöség (3) Belsőség (3) Benzinkút (2) Biztosítás (4) Blog (12) Bmw (9) Bontó (2) Bovito (2) Breakdance (2) Budapest (4) Buran (4) Camptourist (5) Carrera (2) Chrome (2) Chrysler (2) Commodore (3) Csernobil (3) Csomagtértető (5) Ddr (4) Drezda (2) E32 (4) E85 (4) Englishrussia (3) F*szkivan (40) Facebook (2) Farsang (2) Felújítás (8) Ferrari (4) Fiat (5) Film (5) Ford (3) Forma1 (9) Fotó (5) Félkegyelmű (2) Füsti (2) Ghia (2) Gif (2) Giulietta (2) Google (4) Haj (2) Hajtány (2) Hamilton (3) Hellókarácsony (7) Horch (3) Háború (3) Hétvége (2) Hó (3) Hülyeállat (71) Hűtő (2) Ikarus (2) Index (3) Iwiw (6) Jogosítvány (2) Jogszabály (2) Játék (3) Karmann (2) Karácsony (2) Kirándulás (4) Klub (2) Kocka (2) Komment (2) Kretén (2) Kultúra (6) Költözés (2) Könyv (4) Közlekedés (33) Lada (3) Lamborghini (3) Lancia (2) Leltár (2) Lewis (3) Link (2) Loituma (2) Lol (9) Lowtyo (3) Lánglovagok (3) M6 (3) Madonna (3) Mercedes (2) Mikulás (2) Motor (2) Motorosfutár (2) Mozi (6) Multicar (2) Munkahely (2) Mátra (2) Média (4) Napi_meló (6) Ndk (10) Nyaralás (5) Német (3) Nő (2) Oka (2) Olaszország (5) Orosz (16) Orr (24) Park (3) Parkoló (5) Party (3) Partyarcok (4) Partyfotó (4) Partyretard (3) Pc (2) Photoshop (3) Plus/4 (2) Pobjeda (2) Porsche (3) Posta (2) Poén (30) Projekt (2) Prokee (44) Prokee.hu (2) Prototípus (3) Prototípusok (3) Punk (3) Póló (2) Raikkonen (2) Recsk (2) Reklám (5) Renault (2) Retro (32) Romeo (2) Rtl (2) Rubik (2) Ruckwarts (2) Sachsenring (3) Shuttle (2) Spider (2) Splash (2) Steyr (2) Stratos (2) Suzuki (10) Swift (5) Szilánkok (3) Szovjet (3) Szovjetunió (3) Százhalombatta (8) Sírkő (2) Találkozó (17) Tank (2) Tatra (2) Tc_gyorsulás (2) Technika (63) Telefon (2) Tesco (5) Totalcar (12) Trabant (95) Traktor (2) Tramp (2) Tuning (18) Tv (2) Tél (3) Tévhitek (2) Tököl (3) Történelem (4) Tűzoltó (3) Tűzoltóság (3) Usb (2) Utazás (2) Utánfutó (3) Vasút (4) Vasúttörténeti (3) Velence (3) Vers (2) Veterán (9) Viasat3 (2) Video (14) Videopályázat (3) Villamos (2) Vizsga (2) Voyager (2) Vw (7) Vásárlás (2) Wartburg (9) Web (16) Webshop (2) Wiper (2) Zene (11) Zwickau (8) árvíz (2) érd (3) érdekes (62) űrprogram (3) űrsikló (3)